21.02.2011

Despre persoane civilizate si nu prea...


 In drumurile mele prin orasul meu "drag si scump" intalnesc din ce in ce mai des o noua specie.

"Homo Imbecilus"

Stiu ca nu sunt singurul care se intalneste cu el asa ca am zis sa vi-l descriu in cateva cuvinte ca pe viitor sa stiti sa va feriti de el sau poate daca cunoaste-ti pe cineva care corespunde descrierii sa il ajutati sa vina inapoi in specia noastra.

dar v-am promis o descriere si asta veti avea:

Homo Imbecilus are in general cel mai nou model de telefon si asta o sii pentru ca sta cu el in mana si pentru a arata cat de bun e acel telefon va arata prin manele la maxim care ies direct din impozantele boxe ale aparatului caci la ce folos sa asculti ceva daca nu aud si toti cei de langa tine. strans legat de telefonul lui sunt cheile care trebuie sa fie galagioase poate si cu un breloc de Mercedes sau Audi care sa se potriveasca cu Dacia din parcare, care obligatoriu zangane la unison(in situatiile fericite) cu ritmul melodiei. 

Homo Imbecilus stie ca orice fata se topeste dupa replici de genul: "ce faci papuso... esti singurica???" sau "la tine sau la mine"  si se imbraca numai de la firme gen "puna", "nika" sau "baschet"(imi pare rau nu mi-a venit alt termen pentru adiddas) pentru a arata ca stiu ce e calitatea si ei arunca cu banii. 

Aceasta specie stie sa citeasca destul de bine caci toti sunt creatori de versuri de manele. toti sufera si arata asta prin crizele de nervi care le are cand dusmanii il blesteama si nu ii merg lucrurile bine. in plus beutura este aliment de baza si certurile fac parte din normalitatea vietii lui.

Homo Imbecilus are mereu prietenii gata de bataie pentru ca si el este pregatit mereu. Cand provacat tipetele sale sunt auzite de membrii speciei lui de la kilometri departare si sunt urmate de alergari rapide in grupuri largi pentru a razbuna Onoarea pierduta a specimenului in cauza. 
Pentru aceasta specie injuraturile sunt semne de punctuatie si singura metoda in care te-ai putea prinde ca unul are Tourette's este ca la ei se manifesta, dupa cum zicea Costel, prin faptul ca ei in loc de injuraturi spun lucruri dragute. aceasta specie este o derivare a Homo Sapiens nu atat prin genetica in care nu sunt foarte similari ci prin crestere specia propagandu-se din parinti spre copii sau in cazuri rare pe cale de afinitate de la prieteni. 
Specia feminina prezinta cateva semne specifice pe care le voi trece in vedere rapid pentru a nu va da cosmaruri.
Homo Imbecilus(a) esti o specie care se impraca cu cat mai putine haine pentru ca la sfarsitul serii sa nu trebuiasca sa dea prea multe joc in drum spre pat, reactioneaza la replicile mentionate mai devreme, este atrasa de lucrurile stralucitoare si stabileste valoarea persoanelor dupa nivelul MQ( fie cu cat q e mai mare e mai bine, fie ce litere ai gen sl cls etc..) multa atentie la astfel pe persoane pentru ca in general isi cauta persoana din randul Homo Sapiens si corupe mintile, inimile si conturile pentur ca apoi a se lipi de urmatorul.

Va avertizez ca aceasta specie este foarte impulsiva si ca mai presus de tot se bazeaza pe indiferenta noastra. Eu unul nu voi mai accepta caci altfel poate intr-o zi sa devina chiar specia dominanta. 
ASTA DA GAND INIRICOSATOR....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu