17.02.2011

Din praf se pot naste constelatii...

De ce nu s-ar putea construii si relatii???
Toti iubim...
Toti suntem raniti..... la un moment dat... CA DOAR nu se bazeaza toata piata muzicii depresive pe mine si inca 10 persoane. Toti suferim, toti avem inima smulsa din piept la un moment dat de persoana care ironic... credeam ca va avea cea mai mare grija de respectiva inima. Dar de aici ce facem ??? Privim inainte sau ne uitam mereu la aceea relatie stricata si zicem asta e ... M-am stricat si eu odata cu ea!
Dar hai sa fim seriosi... noi nu suferim ca femeile.  Noi daca ne raneste cineva avem doua refulari fie gasim pe una care seamana cu ea si o folosim pentru a incheia aceea relatie, fie ne convingem ca nu pierdem nimic chiar daca tocmai am pierdut-o pe Meg Ryan sau Pamela Andreson. 
Dar voi femeile... voi femeile acele fiinte minunate care tineti in voi miracolul vietii, care faceti printr-o mangaiere ca orice durere sa doara cand sunteti ranite... sunteti ca un cal ce a ramas fara un picior, iar acum il roaga din ochi pe cel ce ii tine soarta in maini sa ii curme suferinta. Daca nu iti vezi de viata ta, s-ar putea sa pierzi pe drum chiar lucrurile ce te faceau odata  FEMEIE. Apoi vei atrage alt gen de barbati care probabil iti vor consolida parerea proasta pe care ai capatat-o datorita acelui imbecil ce nu stie cum sa se poarte cu inima unei femei. .
Barbatii sunt fie prea prosti, fie prea plictisitori, suntem prea urati sau prea frumosi (ca pe urma intra gelozia ca vor altele sa ne fure si lipsa de incredere atat in noi cat si in voi), dar asa cum suntem: prosti, destepti, frumosi, urati, grasi, slabi, bogati sau saraci toti dar toti avem o inima chiar daca unii o avem ascunsa printre ramasite o avem, fricoasa, mica, tremuranda, dar plina de speranta ca va venii aceea ce o va aprecia, o va lua in brate si nu o va lasa sa cada niciodata. 
Recunosc sunt ceea ce s-ar putea numii un barbat efimizat. nu sunt un barbat destul e brutal incat sa fiu un tip de bar si nu sunt nici destul de frumos si de aranjat pentru a fi un metrosexual. sunt doar un tip care prefera sa vada un film in bratele cuiva in loc sa iasa cu baietii , sunt un tip care prefera sa stea cu persoana iubita atunci cand ea este trista... pe scurt stau prost din punct de vedere al iubirii...de ce ?? pentru ca eu sunt cel ce repara, cel ce gaseste o jucarie stricata si ii indreapta rotile, ii repara motorasul si ii da chiar si lustrul inapoi pentru ca apoi femeia sa isi dea seama ca poate mult mai mult decat mine. Ma atasez rar, dar ma atasez cu putere si renunt la mine pentru a ii fi bine persoanei pe care o iubec si totusi nu este suficient.
Dar nu voi renunta sa cred in oameni si in iubire. mereu ma gandesc asa daca... daca totusi urmatoarea pe care o voi dori langa mine este cea care imi este menita. nu trebuie sa renunti. caci asta e usor... trebuie sa lupti cu tine insuti pana cand  oasele ti se vor zdrobi, sau pana cand cea care este langa tine iti va da aripi sa zbori impreuna cu ea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu